dijous, 30 de gener del 2014

Bloc de la la vànova de la amistad " Fira i Festa de les labors14 de Juny del 2014 "


Si voleu participar i entrar en el sorteig d’aquest treball conjunt, que exposarem i acabarem dins del conjunt de activitats de LA FIRA i FESTA DE LES LABORS , només cal enviar els vostres blocs a l’Associació de Labors de l’Empordà, des d’on us faran arribar una butlleta pel sorteig. Data límit pel lliurament de blocs el dissabte 10 de maig . Cal fer arribar els blocs Associació Labors de l’Empordà C/ Major, 15 17142 Verges (Girona)
El sorteig se celebrarà al finalitzar la Fira i Festa de les labors  del 14 de  juny 2014

Hem preparat aquest bloc per fer una flor;
Podem fer-ho amb 2 tècniques diferents. Paper piecing o fer les plantilles del mètode tradicional
Tutorial aquí!PiecingPaper Piecing - còpia patrons 4 vegades a mida DIN-A4 per fer un bloc de 18cm,més marges de costura, el total del dibuix de la flor farà 36cm més el marge de costura. Els colors el més iguals que els de la imatge, fons lila clar , pètels rosa  o liles rosats, i el centre verd



Mida total de la peça B = 18cm + marge de costura , triangles  del lateral A = 4,5cm + marge de custura.


Qui sàpigueu que pugui estar interesat a participar i no tingui possibilitats d’accedir al blog ,ens pot trucar al 972 78 03 75 demanar més informació i demanar els patrons que seran enviats via correu ordinari ,  ho també arribar-se El Racó de les labors ,C/Major 15 de Verges.
 
Esperem la vostre participació ! 

1 comentari:

Knit Family ha dit...

Vaig enviar un bloc per la vànova però no on s'ha de mirar el número pel sorteig.
Gràcies.