divendres, 3 de juny del 2016

Informació de activitats !


Estem preparant LA FIRA I FESTA DE LES LABORS ,tornarà de nou el propers 11 i 12 DE JUNY. Aquests any celebrem el 10è Aniversari amb 2 dies de Fira (10 Anys de fira i 17 Anys de la Festa de les Labors )tenim previst realitzar un seguit de cursos i tallers, preus molt asequibles per tothom i amb descomptes per a les sòcies de la nostre associació tots els dos dies fira, dels què us anirem informant per el bloc de l’associació http://laborsemporda.blogspot.com.es/ o facebook.

La Fira i festa de les Labors es converteix amb tota una festa i que amb la fira es donem la benvinguda a l'estiu dins el sector de les labors i les manualitats. 

 Pots  trobar-hi kits, productes i material de cara als seus futurs treballs,tallers, exposicions,concursos,trobada de puntaires i escoles de labors ...


Us animem a que vingueu i col·laborar si voleu amb les activitats previstes !

Feu difusió !   Compartiu l'informació i el  cartell de la fira i entrareu al sorteigs de  un vals gratis per tallers i un lot de material per les labors.

Aprofitem per agrair-vos la vostra col·laboració amb l’Associació, doncs és amb l’esforç de tots i totes que podem tirar endavant el nostre projecte. 

Informat !
Telf, 972 78 03 75
laborsemporda@gmail.com 

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari.

Una abraçada,

Associació Labors de l'Empordà
C/major,15 17142 de Verges
Telf, 972 78 03 75
http://laborsemporda.blogspot.com.es/